колеги предлагат ми джанти за алфата били оригинални за алфа по 60лв/бр добра ли е цената.като ги донесе да ги видя ще ги снимам да ги видите и вие.146 1.6
Известие
Collapse
No announcement yet.
джанти
Collapse
X
-
Колега ако ми позволиш да ти използвам вече отворената тема за джанти-на мен ми предлагат 4-ти 16-ки BBS Bugatti в доста добро състояние с гуми на тях Barum май бяха 195 45 16 или 205 не си спомням,2 от бяха с добър грайфер другите пак важеха,но човека ми каза,че ще ми даде 2 доста добри за 70 лв двете.Иначе джантите с тия гуми дето е сега всичко за 500 лв http://img60.imageshack.us/img60/4571/dscn0235cr4.jpg е такива са.кажете си мнението дали се кривят лесно и не знам много кви пари вървят джантитеAlfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
Ако е BBS не се кривят лесно(смисъл то по наще пътища и магнезиевите се кривят та какво остава) Но ББС си е ББС зимай цената ти е повече от прекрасна за такава джанта...първо дай капаро и ги закарай да ги врътнат че да не излезе 2-3 криви че тогава си е*ало мамата !ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
-
Първоначално публикувано от DiabL0 Покажи съобщениенезнам дали си обърнал внимание, но тези джанти са с 5 дупки
Comment
Comment